Menu

Vajon meddig drágul még az élelmiszer a pánikvásárlás miatt? 3000ft a csirkemell!?

Az elmúlt hetekben tömegesen megugrott a pánikvásárlók száma a különböző áruházakban. Több olvasónk is jelezte ,hogy már a pofátlanság határát súrolja ,hogy mennyivel drágábban adnak mindent. Ennek jártunk kicsit utána. De nem csak mi Az egyik legnépszerűbb facebook oldal is feltette a kérdést a követőinek így onnan is tudtunk tanulságot leszűrni.

Leginkább mindenki a csirkemellre panaszkodik ,hogy egyes helyeken akár már 3000ft fölé is ment az ára. hasonló tendencia figyelhető meg a liszt élesztő és a krumplinál. Tipikusan olyan élelmiszerek amiket bespajzoltak az emberek.Tehát mondhatjuk ,hogy a klasszikus közgazdaságtan érvényesül növekvő kereslet magasabb árak…
Valahol várható volt ez bár felmerül a kérdés meddig tud majd versenyezni a pénztárcánk a növekvő árakkal.

Orbán Viktor tegnap bejelentette ,hogy nem lehet helységbérleteket felmondani vagy árakat megemelni illetve a hitel THM et is maximalizálta kíváncsian várjuk ,hogy lesz e ebből is rendelet fertályában korlátozás.

 

Az általunk összefésült adatokból azt még le tudtuk szűrni ,hogy a nagy áruházakban nem jelentős ennyire az áremelkedés ott inkább a készlethiány. Tehát érdemes lehet inkább kicsivel messzebb menni egy kiló lisztért.

kedves olvasóink amennyiben találkoztak hasonlóan magas áremelkedéssel kérjük írják meg nekünk üzenet formájában facebook on (helység termék régi ár új ár ).

 

No comments

Vélemény, hozzászólás?

Koronavírus megbetegedések Hazánkban

4 7
117 3 447
103

Frissítve: 4:29

Kövess facebook-on is!