Menu

BILLIE EILISH KIAKADT A KÜLSEJÉT KRITIZÁLÓKRA, MAJD LEVETTE A PÓLÓJÁT

Billie Eilish a világ körüli turnéja első állomásán videóban reagált a megjegyzésekre, amiket azért kap, mert az alakját eltakaró ruhákat visel.

 

 

 

A felvételen a 18 éves Grammy-díjas énekesnő leveszi a felsőjét és fekete folyadékban merül el, miközben záporoznak rá az ellentmondásos vélemények a védjegyévé vált laza megjelenésével kapcsolatban.

„Néhányan utálják, ahogy öltözök, mások dicsérik. Van, aki arra használja a megjelenésem, hogy másokat kritizáljon, van, aki engem kritizál miatta. De az biztos, hogy mindig figyelnek és bármit is teszek, az nem marad láthatatlan” – mondta a sztár.

A videóban Eilish kritizálja azokat, akik a méretük alapján ítélnek meg embereket. Ellenszenvesnek tartja, amikor a bő cuccai miatt következtetéseket vonnak le róla vagy más női előadókat becsmérelnek, amiért ők kihívóbban öltözködnek.

„Azt hordok, amit szeretnék. Persze, ezt sokan úgy értelmezik, hogy elutasítom, hogy szexualizáljanak a megjelenésem miatt vagy nem akarok sztereotípiáknak megfelelő nőként kinézni” – nyilatkozta korábban a V magazinnak.

Nemrégiben más pop sztárok is felszólaltak a testképpel kapcsolatos nyomással szemben: : Taylor Swift az étkezési zavaráról beszélt, Lizzo pedig a TikTokot vádolta azzal, hogy testalkata miatt szedték le a fürdőruhás videóját.

(The Guardian)

Forrás: theguardian.com

 

 

 

No comments

Vélemény, hozzászólás?

Koronavírus megbetegedések Hazánkban

4 7
117 3 447
103

Frissítve: 4:29

Kövess facebook-on is!