Menu

Elhalasztják a Hang Nélkül 2 európai premierjét

Elhalasztják az idei egyik legjobban várt horrorja, az Emily Blunt főszereplésével készült Hang nélkül második részének tavaszra tervezett európai premierjét, hogy elkerüljék a koronavírus-járvány kockázatait, írja a Deadline.

Ahogy Magyarországon, úgy Európa több országában is kénytelenek voltak korlátozni a mozik működését a koronavírus-járvány miatt, emiatt pedig a film nemzetközi bemutatója is nehézségekbe ütközik.

A moziüzemeltetőket ma arról értesítették, hogy a film premierjének időpontja változik. A Deadline a gyártó Paramountot nem érte el, és egyelőre arról sincs információ, hogy mikorra módosul a premier időpontja. Magyarországon eredetileg egy nappal az amerikai bemutató előtt, március 19-én mutatták volna be a filmet. Hasonlóképpen elhalasztották áprilisról novemberre az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét, és a Sony félig élőszereplős, félig animációs filmje, a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő tavaszra tervezett premierje is csúszik öt hónapot.

A Hang nélkül 2018-ban bemutatott első része igazi meglepetéssiker volt: mindössze 17 millió dollárból készült és 340 milliót kerestek vele világszerte. Jelölték egy csomó díjra, a kritika is szerette, így várható volt, hogy jön a folytatás. Az Indexnek is bejött a film: “a z alapötlet mellé a megvalósítás is egyedi, a család teljes csöndjét a film is csendben követi végig, ami pszichológiailag tökéletes a moziban, hiszen ha mi is zörgünk valamivel, akkor mintha az ő életüket is veszélyeztetnénk” – írtuk róla kritikánkban.

A Hang nélkül folytatást ugyanúgy a főszereplő Emily Blunt férje, John Krasinski írta és rendezte, ahogy az első filmet is. A történetéről annyit lehet tudni, hogy az első részben megismert család ezúttal más túlélőkkel is találkozik, akiket többek között Cillian Murphy és Djimon Hounsou alakítanak majd.

No comments

Vélemény, hozzászólás?

Koronavírus megbetegedések Hazánkban

4 7
117 3 447
103

Frissítve: 4:29

Kövess facebook-on is!