Menu

A Sziget, a Volt, a Balaton Sound szervezése nem állt le

A Sziget Zrt. változatlanul szervezi a júniusi Volt Fesztivált, a Balaton Soundot és a Szigetet is – írja a Népszava, hozzátéve, hogy legalábbis magánlevelekben erről tájékoztattak több érdeklődőt is.

A lap információi szerint a legnagyobb hazai fesztiválszervező cégnél abban bíznak, hogy nyárra lecseng a pánik, és így megtarthatják majd a rendezvényeiket. A cikk szerint azonban a társaságnál a témában „egyelőre” nem kívántak nyilatkozni.

Ugyanakkor a Sziget alapítója és kisebbségi részvényese, a Budapest Park és a Lupa strand tulajdonosa, Gerendai Károly azt nyilatkozta a lapnak, számított rá, hogy a kormány gyors lépésekkel igyekszik elejét venni a koronavírus terjedésének, de kérdésesnek tart még néhány feltételt. A Lupával kapcsolatban például felmerül, hogy mennyire számít tömegrendezvénynek egy strand.

Bár Gerendai hangsúlyozta, hogy a Sziget rendezvényeinek szervezésében három éve nem vesz részt, ezért nincsenek pontos információi, de véleménye szerint a Voltot, a Balaton Soundot és a Sziget Fesztivált egyelőre nem érintik a tömegrendezvényekkel kapcsolatos korlátozások, mert lehet bízni abban, hogy nyárra visszaszorulhat a vírus terjedése.

Ugyanakkor a Budapest Park áprilisi-májusi koncertjeivel kapcsolatban azt mondta, hogy már elindultak a tárgyalások a fellépések esetleges időbeli elcsúsztatásáról.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a  kormány szerdai döntésének értelmében tilos lesz Magyarországon 100 fő feletti beltéri, illetve 500 fő feletti kültéri rendezvényeket tartani, ezért számos eseménnyel kapcsolatban már be is jelentették, hogy nem tartják meg őket.

 

forrás: index.hu

No comments

Vélemény, hozzászólás?

Koronavírus megbetegedések Hazánkban

4 7
117 3 447
103

Frissítve: 4:29

Kövess facebook-on is!